Ny musik

LYSSNA: Säkert! – ”Det är inte bara jag” (Alan Walker cover)

Publicerad: 17 februari 2017 av Filip Hiltmann

Annika Norlin tolkar radiopop.

Få kan ha undgått fenomenet Alan Walker, vars semi-tropiska EDM har slått stort både i och utanför Skandinavien. En som har snappat upp den senaste singeln är Annika Norlin, som i ett avsnitt av Musikguiden i P3 valde att tolka låten med svensk text. Låten spelades in i replokalen i Umeå i direktsändning, och är nästan helt omgjord till en Säkert!-låt. Lyssna nedan.

Annika sa följande om låten i programmet:

– Jag har alltid tyckt att Alone är så fin. Jag tror de tänkt den som en kärlekslåt. Men nu handlar den om att demonstrera, jag har tänkt mycket kring om det fyller en funktion att demonstrera. Och jag tror att det gör det, i alla fall för en själv, säger Annika Norlin själv om covern.

Läs även vår intervju med Annika Norlin här.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2084 [name] => Alan Walker [slug] => alan-walker [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2085 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 2 [filter] => raw ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 247 [name] => Säkert! [slug] => sakert [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 248 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 39 [filter] => raw ) )